LeadStart Go


Samen werken aan omzet en klanten

Betaal alleen voor resultaat.

Ontdek LeadStart Go

 

Samen werken aan omzet en klanten

Met LeadStart Go werken we samen aan meer omzet en klanten voor je bedrijf. We doen dit door online campagnes op te starten. Deze campagnes financieren wij zelf. De resultaten zijn volledig meetbaar. We delen mee in het behaalde resultaat, volgens een vooraf bepaalde verdeelsleutel.

 

Samen groeien

LeadStart Go heeft gezamenlijke groei als visie. Start en krijg meer sales.

Fact-based marketing

Marketing gebaseerd op cijfers. Verantwoord investeren in verkoopgroei.

Transparant

Inzicht in conversies via unieke tracking. Een transparante samenwerking.

Case: Wedding Wonderland

Wedding Wonderland is de grootste bruidsmode keten van Nederland. Via een LeadStart Go samenwerking worden maandelijks tientallen pasafspraken gerealiseerd voor de 6 bruidswinkels.

De samenwerking levert dagelijks tal van pasafspraken op via kwalitatieve Facebook Ads. Dagelijks vind monitoring plaats van de advertenties en maandelijks is er een evaluatie van de behaalde resultaten.

Is LeadStart Go iets voor mij?
 

Is LeadStart Go iets voor mij?

Wij werken alleen samen met bedrijven waarbij de gemiddelde klantbesteding € 750,- of hoger is. De vergoedingen die we vragen zijn tussen de 5% en 30% van de omzet exclusief btw., afhankelijk van de business case. Bekijk hieronder of LeadStart Go geschikt voor je zou kunnen zijn.

 

Coach of trainer

Is je product het verkopen van je kennis om mensen te helpen? Wij doen leadgeneratie voor high-end trainingsprogramma’s van coaches.

Lokale ondernemer

Verkoop je fysieke producten via een webshop? Wij genereren verkopen via online marketing voor webshops via onze resultaatgerichte aanpak.

Technische bedrijven

Fabriceert en verkoopt je bedrijf technische apparaten zoals machines. Wij leveren kwalitatieve leads voor afnemers, via een afspraak gerichte campagne.

 

Werkwijze van LeadStart Go

 • 1. Contact opnemen via deze website

  Neem contact op via deze website. Wij nemen vervolgens contact met je op en kijken naar je businesscase. We kunnen telefonisch snel een indruk krijgen of het een match wordt.

 • 2. Overeenkomst voor minimaal 3 maanden

  Zodra we een samenwerking opzetten wordt een overeenkomst aangegaan van minimaal 3 maanden. In de overeenkomst staan de investeringen van onze kant en de vergoedingen van de klant. Aanvullend hierop de betalingstermijn.

 • 3. Tracking tools installeren

  Wij zullen in overleg met de klant tracking tools installeren op de website of webshop. Hiermee kunnen we exact de behaalde resultaten meten. Vergoedingen worden gebaseerd op de resultaten van deze tools.

 • 4. Campagnes opzetten

  Na het plaatsen van de tracking tools worden online campagnes opgezet. Dit kan bijvoorbeeld via Google Adwords, Facebook Ads en affiliate partners.

 • 5. Monitoring en Evaluatie

  Monitoring van de campagnes zal op dagelijkse momenten plaatsvinden. Iedere maand zal een evaluatie plaatsvinden en worden campagnes opgeschaald.

 
 

Contact opnemen

Interesse in LeadStart Go? Neem contact met ons op.

Meer informatie aanvragen