Meer nieuwe klanten via je website en in je winkel.


 

Investeer in het LeadStart Programma van 7 weken met 7 consults en een uitgebreide online training.

Ontdek LeadStart!
 

De nummer 1 reden waarom veel bedrijven het niet redden is het ontbreken van een constante stroom van nieuwe klanten

Ga eens na bij jezelf, hoe krijg jij nieuwe klanten met je bedrijf? Waarschijnlijk via mond-tot-mond reclame, adverteren in de krant, flyers drukken… Deze methoden zijn niet slecht. Je kunt er alleen niet op vertrouwen omdat de resultaten niet constant zijn. Je krijgt misschien 1 a 2 keer per maand een klant via een andere klant. Een advertentie in de krant ziet iedereen, terwijl deze lang niet voor iedereen relevant is.


Wat je wilt is een voorspelbare en constante stroom van nieuwe klanten. Een systeem dat de resultaten verdubbelt als je de investering verdubbelt. Een marketingmodel gebaseerd op feiten en cijfers. Dit ga je bouwen in het LeadStart Programma.

Marketing en Sales kan leuk worden als het iedere dag enthousiaste leads en klanten oplevert voor je bedrijf

Marketing en Sales is lastig voor de meeste ondernemers. Veel Nederlanders vinden actieve verkoop nogal ‘Amerikaans’. Geld is cruciaal om een bedrijf te kunnen hebben. Om groei door te maken en plezier te houden in het ondernemen. Marketing en Sales kan pas leuk worden als het iedere dag nieuwe enthousiaste klanten oplevert voor je bedrijf.


Mijn missie is om 2020 jouw meest succesvolle jaar ooit te maken. Ik wil je een systeem leren waarmee je iedere dag mensen ontvangt die graag met jou willen werken. Niet dat opdringerig adverteren, maar spontane verkoop.

Wat is de investering?

Investeer in de overleving van je bedrijf. Dit is wat je krijgt voor jouw investering in het LeadStart Programma:

Lifetime toegang tot community

7 modules met video’s, lesmateriaal en een community van coaches en andere klanten voor antwoorden op je vragen.

7 weken trainingsprogramma

Iedere week theorie, huiswerk opdrachten, een evaluatie en ondersteuning. En een stok achter de deur.

7 Consults via Skype met een echte coach

Menno coacht je gedurende 7 weken iedere week met een live Skype gesprek van 1 uur. Persoonlijk contact voor al je vragen.


Hoe gaaf zou het zijn als je veel blije klanten hebt, je bedrijf veel omzet maakt en jij goed geld verdient?

Stel je voor dat je iedere dag stressvrij bent om nieuwe klanten te krijgen en dat je iedere maand geld over hebt?

Stel je voor dat je iedere dag mensen in je systeem krijgt die erg veel interesse hebben in je product en wellicht gaan kopen?

Stel je voor dat je een schaalbaar bedrijf krijgt en toch meer vrijheid hebt om waar en wanneer te kunnen werken?

Start met LeadStart!

 

Is LeadStart iets voor mij?

LeadStart is geschikt voor jou als je meer resultaat wilt met je website.

 

Coach of trainer

Is je product het verkopen van je kennis om mensen te helpen? Met een Winstmagneet Webshop kun je online trainingen verkopen ter aanvulling op je dienstverlening.

Lokale ondernemer

Met een Winstmagneet Website of Webshop weten potentiële klanten in je regio je veel beter te vinden. Kom in contact met nieuwe klanten die niet van je bestaan af wisten.

Sportschool

Als sportschool kun je met een Winstmagneet Webshop online trainingen maken en verkopen voor je leden. Daarnaast kun je fitness artikelen online verkopen.

Productiebedrijf

Fabriceert je bedrijf producten voor verkopers of andere bedrijven? Met een Winstmagneet Website wordt je bedrijf beter vindbaar voor nieuwe verkooppartners.

Horecaondernemer

Met een Winstmagneet Website wordt je restaurant, hotel of snackbar goed vindbaar voor potentiële klanten die via Google plaats gerelateerde zoekopdrachten doen.

Financiële diensten

Ondersteun je klanten met verzekeringen, beleggingen, hypotheken, sparen of pensioenen? Met een Winstmagneet Website krijg je nieuwe klanten uit je directe omgeving

 

Dit is EXACT wat er gebeurd als je gekozen hebt om LeadStart te bestellen

 • 1. Bestellen via mijn webshop

  Je kunt het LeadStart Programma bestellen via iDEAL of een andere gewenste betaalmethode.

 • 2. Kennismaking en Kick-Off

  Binnen 24 uur op werkdagen wordt je gebeld door Menno om even kennis te maken en de Kick-Off te doen. Er wordt een planning gemaakt en zo snel mogelijk gestart.

 • 3. Toegang tot de LeadStart Club

  Direct na je bestelling krijg je een link naar de LeadStart Club. Je aanvraag tot een lidmaatschap wordt dezelfde dag geaccepteerd. Je kunt hier sparren met Menno en andere klanten.

 • 4. Wekelijks nieuwe modules (levenslang toegang)

  Je krijgt levenslang toegang tot de modules. Wekelijks openen nieuwe modules en die kennis kun je direct in je bedrijf toepassen.

 • 5. Maar liefst 7 Skype calls!

  Iedere week doen we een persoonlijke 1-op-1 Skype call om je huiswerk opdrachten te evalueren en gaan we verder met de volgende module.

 
 

LeadStart bestellen

De investering voor de het LeadStart Programma is eenmalig € 1997,- exclusief btw. Wil je aan de slag om meer klanten te krijgen? Bestel via de webshop en start direct!

 
 
 

45 Dagen niet goed geld terug garantie

Ik ben 100% vastberaden om jou te helpen met goede resultaten voor jouw online business. De resultaten van mijn marketing kennis en webshop zijn vrijwel direct. Daardoor kun je jouw strategie op hele korte termijn perfectioneren.

LeadStart werkt alleen als je 100% inzet hebt. Het is geen snel-rijk-worden-model, maar je kunt zeker snel en veel geld verdienen als je het model op de juiste manier inzet. En de mindset hebt om naar je doel te werken.

Ik wil succes voor jou. Als je iedere module hebt gevolgd en de kennis op de juiste manier geimplementeerd hebt in je webshop, dan kan het niet missen dat je goede verkoop hebt gedaan. Is er écht geen resultaat, dan wil ik je persoonlijk ondersteunen.

Mochten we er echt niet uitkomen en je kunt met geen mogelijkheid je investering in LeadStart terugverdienen dan betaal ik je direct terug. Laat me binnen 45 dagen zien wat je gedaan en waarom je teleurgesteld bent in het resultaat.

Maar please, wees wel bereid om de juiste mindset aan te nemen als je aan de slag gaat met LeadStart. Het geld komt niet aanwaaien. Succes vereist hard werken met als doel om een grotendeels geautomatiseerd bedrijf op te zetten.